Glazenwasserij

Ieder gebouw is anders. Van klein tot groot, van laag tot het gespecialiseerde hogere glaswerk. Ieder pand heeft zijn eigen specifieke bereikbaarheidseisen. Onze medewerkers komen overal en zijn inzetbaar op allerlei soorten klussen.

Het bedrijfspand is het visitekaartje van vrijwel elke organisatie en daar moet op een goede manier mee omgegaan worden. De juiste materialen, de juiste schoonmaakmiddelen en vooral de juiste frequentie.

Door de veranderde ARBO-wetgeving is het op steeds minder plaatsen mogelijk om de ramen op traditionele wijze te wassen. Om ervoor te zorgen dat ons personeel altijd en overal inzetbaar is, zijn wij in het bezit van tucker pole systemen (telescoopstelen met gedemineraliseerd water). Tevens hebben wij hoogwerkers en steigermateriaal binnen handbereik.

Glasbewassing blijft een vak

Onze medewerkers zijn vakkundig geschoold en beschikken over de nodige ervaring en vakbekwaamheid. Het scholen en verbeteren van onze mensen houdt niet op na het behalen van een diploma. Onze organisatie, met haar medewerkers, dient haar kennis en kwaliteit voortdurend ‘up-to-date’ te houden, zodat zij altijd optimaal kan presteren, hoe lastig de omstandigheden ook zijn!